Resultaten voor Lage hypotheekrente

Lage hypotheekrente
Blij met lage hypotheekrente? Zo hard kan je geraakt worden als rente stijgt.
Blij met lage hypotheekrente? Zo hard kan je geraakt worden als rente stijgt. 19 Jul 2016 565. Deel dit artikel. Hypotheekrentes zijn extreem laag. Genoeg reden dus om rentes voor lange tijd vast te zetten. Maar wat als de rente over tien jaar plots een stuk hoger is?
Valkuilen van de lage hypotheekrente Wijzer in geldzaken.
U bent hier: Home Actueel Valkuilen van de lage hypotheekrente. Valkuilen van de lage hypotheekrente. De rente is historisch laag. Dat betekent dat je tegen een lage rente een hypotheek kunt krijgen. Het is verleidelijk om hiervan gebruik te maken, maar handel niet te snel en pas op voor de valkuilen.
Verhuizen vanwege lage hypotheekrente; verstandig of niet?: Nationale-Nederlanden.
Verhuizen vanwege lage hypotheekrente; verstandig of niet? Op dit moment is er sprake van een historisch lage hypotheekrente. Kopers van een eerste woning profiteren hier van. Maar hoe zit het als je al een huis, met bijbehorende hypotheek, hebt en de rente die jij betaalt een stuk hoger ligt?
Hypotheek naar nul: Einde lage hypotheekrente in zicht?
Einde lage hypotheekrente in zicht? BNR heeft een aantal deskundigen gesproken over de verwachtingen over de hypotheekrentes. Ze zijn het er ongeveer over eens, de bodem is bereikt. Een verdere verlaging zit er niet meer in. Sterker nog, een stijging is eerder te verwachten.
Einde lijkt nabij voor extreem lage hypotheekrente Geld Telegraaf.nl.
Overigens heeft de stijging van de hypotheekrente nauwelijks invloed voor huizenbezitters die hun rente voor een lange periode hebben vastgelegd. Woningbezitters van wie de rentevaste periode bijna afloopt, zouden wel de wrange vruchten kunnen plukken: zij zullen een nieuwe en hogere rente moeten vastleggen dan de historisch lage rente van afgelopen tijd.
Lage hypotheekrente.
De hypotheekrente bereikt deze maand het laagste niveau van 2017. Lager kan niet meer, horen we bij de specialisten. Maar hoger gaan ze ook nog niet. Moet ik dan snel van de lage tarieven profiteren, nu het nog kan? Haast en spoed is zelden goed, en zeker niet als het om een innemende financiƫle beslissing gaat.
Lage hypotheekrente kan een valkuil zijn NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Lage hypotheekrente kan een valkuil zijn. Hypotheken De lage rente maakt een vaste hypotheekrente voor dertig jaar aantrekkelijk. Maar wat gebeurt er met die rente bij een verhuizing? 25 april 2017.
Hypotheekrente duikt omlaag De Standaard.
Ook Steven Trypsteen van ING verwacht geen grote schokken op de rentemarkt. Bovendien vertaalt een stijging van de rente zich normaal in de woningprijzen. De betaalbaarheid blijft dan gelijk. Morgen in Mijn Geld: hoe maximaal profiteren van de lage hypotheekrente?

Contacteer ons